+31(0)77 711 4546 info@kleeven-engineering.nl

Consulting

Tekening

Standaardisatie Eplan

U wilt een tekenpakket aanschaffen om schakelkasten verder uit te tekenen en/of te engineeren? Welke pakketten zijn hiervoor op de markt? Wat zijn de voor- en nadelen? Waar moet ik op letten bij een standaard basisproject? Beseft u dat verkoop een belangrijke rol hierin heeft?

Het is slechts een greep uit de vragen die bij u kunnen ontstaan tijdens een investerings- en implementatieproject.

Elk bedrijf vereist een individueel implementatie traject. Zo zal een machinebouwer de implementatie altijd anders opzetten dan een panelenbouwer.

Kleeven Engineering heeft een ruime ervaring met het opzetten van een Eplan 5.7/P8 standaard en de werkwijze die hierbij geïmplementeerd moet worden. Wij weten dat een goede planning en specificatie noodzakelijk zijn voor het met succes implementeren van deze ICT toepassing binnen uw bedrijf. Onze ervaring zetten wij graag in om dit traject voor u soepel te laten verlopen. Ook voor het herzien van de standaard bent u bij ons aan het goede adres.

Maar standaardisatie gaat veel verder dan de investering in een CAE softwaretool. Vergeet daarom de onderstaande zaken niet:

  • De koppeling met uw ERP systeem om de benodigde artikelen tijdig te kunnen bestellen
  • De koppeling met uw PDM systeem, zodat alle documenten goed beheerd kunnen worden
  • Een functionele tekeningopzet
  • De automatische nummering en bekabeling
  • Exportfuncties van kabellijsten, bedradingslijsten en/of klemmenlijsten

Een goede standaard die goed onderhouden wordt, levert u geld op!

Upgrade Eplan 5.7 naar P8

Zoals wij hebben ervaren worden veel implementaties door het eigen personeel uitgevoerd. Doordat het bij hen wellicht aan ervaring en specialisatie ontbreekt, kan het voorkomen dat niet alle opties en mogelijkheden ten volle benut worden.

Kleeven Engineering denkt graag met u mee als het gaat om een upgrade van 5.7 naar P8 of de volledige introductie hiervan. Wij kennen de organisatiestructuren die hierbij van belang zijn. We kijken samen met u naar de korte en/of lange termijn zodat uw organisatie is voorbereid op de toekomst.

Voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek kunt u altijd contact met ons opnemen.


Kleeven Engineering

Swolgensedijk 9
5962 NP Melderslo

+31(0)613167416 
info@kleeven-engineering.nl